Η μαγευτική μυρωδιά των κόκκων καφέ και μόνο είναι αρκετή απόδειξη ότι μπορεί να προσθέσει γεύση σε κάτι περισσότερο από ένα φλιτζάνι καφέ. Ακόμα και αν δεν πίνετε καφέ, πιθανότατα τον έχετε απολαύσει σε άλλα πιάτα, από brownies και τιραμισού μέχρι μπριζόλες με καφέ. Η έντονη γεύση του καφέ συνήθως συνδυάζεται καλύτερα με εξίσου έντονες γεύσεις όπως κρέας, σοκολάτα ή αλκοόλ. Ωστόσο, ο καφές και τα καρότα είναι ένα γαστρονομικό ζεύγος που σπάει το καλούπι με νόστιμο τρόπο. Το καβούρδισμα των καρότων ενισχύει τη γεύση τους, ενώ προσθέτει μια καραμελωμένη γλυκύτητα που μπορείτε να συνδυάσετε με άλλες γεύσεις. Οι συνήθεις συνδυασμοί περιλαμβάνουν πικάντικα αρωματικά όπως σκόρδο και σκόνη τσίλι, καπνιστή πάπρικα ή γήινα βότανα όπως δενδρολίβανο και θυμάρι. Ο καφές μπορεί να μην βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα, αλλά είναι το απόλυτο αρωματικό -η γεύση του είναι κυριολεκτικά προέκταση του αρώματός του. Tο ψήσιμο καφέ και καρότων μαζί μετατρέπει το δελεαστικό άρωμα του καφέ σε μια λεπτή αλλά μοναδική γεύση που […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.